ALL INCLUSIVE
DET FÅR DU:
- Velkomstdrink
- 4 serveringer af sæsonens lækre retter
- Ad libitum:
- Vin- og ølbar
- Softdrinks
- Udvalg af alkoholfrie drikkevarer
- Kaffe/the & avec
Mandag – torsdage – 3 timer (min. 12 pers.)
KR. 499,- pr. pers.
Fredage – lørdage kl. 19.00 – 23.00 (min. 2 pers.)
KR. 649,- pr. pers.
Ønsker man at blive siddende længere, pålægges der automatisk KR. 100 ,- pr. pers
ÆNDRINGER TIL MENUEN – Kan klares som følgende:
Vegetar, veganer, pescetar eller glutenfri menu. Andet er desværre ikke muligt. Det skal oplyses på forhånd ved bordbestilling og kan ikke ændres på dagen.
APRIL - MAJ - JUNI 2024
FORRET:
Lun bagt torsk – gulerodsvariation – hyben – muslingesauce
HOVEDRET:
Nakke af Sortfodsgris – karamelliseret persillerod – kålrabi pure – ramsløgolie – hønse Jus – stegte kartofler m/skarlotteløg & bred persille
DESSERT:
Skovmærke mousse – brombærpure – marinerede brombær – brombærstøv
Forbehold for små ændringer kan forekomme
JULI - AUGUST - SEPTEMBER 2024
FORRET:
Gravad laks – mango “tigermælk” – græsk salat – husets brød
HOVEDRET:
Kotelet af “herlig gris”
Variation af blomkål – græskarpuré – pommes Anna – rosmarin – hvidløgs jus
DESSERT:
Mazarin – sæsonens bær – kompot – gold chokolademousse – is
Forbehold for små ændringer kan forekomme
OKTOBER - NOVEMBER - DCEMBER 2024
FORRET:
Cremet fiskesuppe – kulmule – jomfruhummerglace – dild
HOVEDRET:
Confiteret andelår
Rødvinsglace – kartoffelterrine – savoykål – jordskok – gulerod
DESSERT:
Mandelkage – pocheret pære – kirsebær – mørk chokolade
Forbehold for små ændringer kan forekomme