ALL INCLUSIVE

DET FÅR DU:

  • Velkomstdrink
  • 4 serveringer af sæsonens lækre retter
  • Ad libitum:
    • Vin- og ølbar
    • Softdrinks
    • Udvalg af alkoholfrie drikkevarer
    • Kaffe/the & avec

Mandag – torsdage – 3 timer (min. 12 pers.)

KR. 499,- pr. pers.

Fredage – lørdage kl. 19.00 – 23.00 (min. 2 pers.)

KR. 649,- pr. pers.

Ønsker man at blive siddende længere, pålægges der automatisk KR. 100 ,- pr. pers

ÆNDRINGER TIL MENUEN – Kan klares som følgende:

Vegetar, veganer, pescetar eller glutenfri menu. Andet er desværre ikke muligt. Det skal oplyses på forhånd ved bordbestilling og kan ikke ændres på dagen.

APRIL - MAJ - JUNI 2024

FORRET:

Lun bagt torsk – gulerodsvariation – hyben – muslingesauce

HOVEDRET:

Nakke af Sortfodsgris – karamelliseret persillerod – kålrabi pure – ramsløgolie – hønse Jus – stegte kartofler m/skarlotteløg & bred persille

DESSERT:

Skovmærke mousse – brombærpure – marinerede brombær – brombærstøv

Forbehold for små ændringer kan forekomme

JULI - AUGUST - SEPTEMBER 2024

FORRET:

Gravad laks – mango “tigermælk” – græsk salat – husets brød

HOVEDRET:

Kotelet af “herlig gris”

Variation af blomkål – græskarpuré – pommes Anna – rosmarin – hvidløgs jus

DESSERT:

Mazarin – sæsonens bær – kompot – gold chokolademousse – is

Forbehold for små ændringer kan forekomme

OKTOBER - NOVEMBER - DCEMBER 2024

FORRET:

Cremet fiskesuppe – kulmule – jomfruhummerglace – dild

HOVEDRET:

Confiteret andelår

Rødvinsglace – kartoffelterrine – savoykål – jordskok – gulerod

DESSERT:

Mandelkage – pocheret pære – kirsebær – mørk chokolade

Forbehold for små ændringer kan forekomme