Fru Søgaard: Din bager i Aalborg centrum

Hos Fru Søgaard kan du altid få stillet din trang til godt bagværk. Her har vi altid butikken fyldt med lækkerier for enhver smag, hvad enten du er til godt rustikt morgenbrød eller sirlige konditorkager til den søde tand – lige til at tage med hjem, på kontoret eller til at nyde i vores hyggelige rammer i hjertet af byen.

Smag på det gode håndværk

Hos Fru Søgaard i Aalborg er vi især kendt for at prioritere hjertelig hygge og en hjemlig æstetik, og det er i disse omgivelser, at vi kan tilbyde dig vores særlige smagsoplevelser i form af friskbagt brød og de flotte kager. 

Har du allergi eller forskellige ønsker til bageren, kan du altid spørge os i bageriet. Du finder kontaktoplysningerne til både vores bageri i Aalborg.

Lidt om vores udvalg af brød og kager

Vores brød er friskbagt surdejsbrød, som hovedsageligt er bagt på økologisk mel fra Aurion, der leverer råvarer i allerhøjeste kvalitet. Her er der desuden brugt gamle kornsorter som f.eks. purpur, som er en grov hvedesort, samt dansk manitobamel dyrket ved Mariager. Vi bruger kun smør i vores croissanter og andet bagværk for at give en autentisk smagsoplevelse, som vi mener, at oplevelsen hos din lokale bager i Aalborg centrum altid skal være.

En erfaren bagerbutik med sans for kvalitet

Er du i humør til søde sager, har vi også et bredt udvalg af desserter og lækre kager. I vores bageri i Aalborg kan du få et nøje udvalgt sortiment af fine konditorkager serveret med friskbrygget kaffe, te, eller hvad hjertet end måtte begære af friske juicer. Derfor håber vi, at du vil besøge Fru Søgaard, når du vil opleve håndværket på den autentiske måde, du altid finder i vores brød og kager.

Fru Søgaard – vores bageri i Aalborg centrum 

C.W. Obels Plads 1A, 9000 Aalborg

+45 98 16 11 14

mail@soegaardsbryghus.dk

Åbningstider i bageriet i Aalborg

Mandag – lørdag 9.00 – 18.00