Fru Søgaard – Aalborgs nye bageri og spisested

Her kan I glæde jer til at smage på lækre konditorkager i alverdens afskygninger, højtbelagte smørrebrød og sprøde salater. Altsammen kan også købes med hjem, lige fra de lækre konditorkager til porcelænet, det serveres på.

Fru Søgaard er café, spisested og også restaurant, når det i weekenden byder ind til “Hele Svineriet”, en all inclusive madoplevelse med fri bar.

Vi befinder os på det hyggelige torv ved C.W. Obels Plads. 

Familien Søgaard har huseret i lokalerne de sidste 19 år og er fortsat dem, der står bag.

Her bydes indenfor til en hjemlig atmosfære med hygge i højsædet. Stedet byder både på “brekkie” vores Brunch, fra den tidlige morgenstund, når dørene åbner klokken 09.00 og kageudsalg hele dagen indtil klokken 18.00. Stedet er for alle aldre, og vi har faciliteter for både barnevogne samt gode adgangsforhold for kørestolsbrugere.

Spisested og brød- og kageudsalg i samme hus

Når du træder indenfor i det store indgangsparti bydes du velkommen til synet af en fyldt kagemontre. Dernæst indbydes der med spraglet tapet, farverig, hjemlig indretning og duften af friskkværnet kaffe. 

Synet af de flotte kobberkedler som huser i kælderlokalerne ses stadig, og det unikke for bageriet er de gode restprodukter fra ølproduktionen, som anvendes i brødet. 

Hver fredag og lørdag aften forvandles lokalerne til vores “Hele Svineriet” – en all-inclusive madoplevelse med fri bar. 

Lokalerne kan ligeledes benyttes til selskabs-, møde- og festlokale og kan rumme 80-100 personer. Bookes hele huset, både Hr. og Fru Søgaard kan vi huse forsamlinger op til 200 personer. 

C. W. Obels Plads 1A

9000 Aalborg

DK – Danmark