ALL INCLUSIVE
DET FÅR DU:
- Velkomstdrink
- 4 serveringer af sæsonens lækre retter
- Ad libitum:
- Vin- og ølbar
- Softdrinks
- Udvalg af alkoholfrie drikkevarer
- Kaffe/the & avec
Mandag – torsdage – 3 timer (min. 12 pers.)
KR. 499,- pr. pers.
Fredage – lørdage kl. 19.00 – 23.00 (min. 2 pers.)
KR. 675,- pr. pers.
Ønsker man at blive siddende længere, pålægges der automatisk KR. 100 ,- pr. pers
ÆNDRINGER TIL MENUEN – Kan klares som følgende:
Vegetar, veganer, pescetar eller glutenfri menu. Andet er desværre ikke muligt. Det skal oplyses på forhånd ved bordbestilling og kan ikke ændres på dagen.
MARTS - APRIL 2025
FORRET:
Carpaccio af rimmet torsk
Granatæble – fennikel – urteolie
Hjemmelavet surdejsbrød
HOVEDRET:
Confiteret sprødt svinebryst
Sellericreme – syltet rødbede – sprød porre – råstegte kartofler – hvidløg – rosmarin
DESSERT:
Carlos Tiramisu
Forbehold for små ændringer kan forekomme