ALL INCLUSIVE
DET FÅR DU:
- Velkomstdrink
- 4 serveringer af sæsonens lækre retter
- Ad libitum:
- Vin- og ølbar
- Softdrinks
- Udvalg af alkoholfrie drikkevarer
- Kaffe/the & avec
Mandag – torsdage – 3 timer (min. 12 pers.)
KR. 499,- pr. pers.
Fredage – lørdage kl. 19.00 – 23.00 (min. 2 pers.)
KR. 649,- pr. pers.
Ønsker man at blive siddende længere, pålægges der automatisk KR. 100 ,- pr. pers
ÆNDRINGER TIL MENUEN – Kan klares som følgende:
Vegetar, veganer, pescetar eller glutenfri menu. Andet er desværre ikke muligt. Det skal oplyses på forhånd ved bordbestilling og kan ikke ændres på dagen.
JANUAR - FEBRUAR - MARTS 2025
FORRET:
Reje Ceviche
Granatæble – mango – agurk – citron caviart – sprødt
Husets brød & øko. smør
HOVEDRET:
Rosastegt Okse m. egen sauce
Løgpuré – braiseret løg – grillet porre – syltede sennepskorn – sprød jordskok.
Knuste kartofler m. brunet smør & rosmarin
DESSERT:
“S`mores” nyfortolket
Kiksecrumble – chokoladecreme – Italiensk marengs – is
Forbehold for små ændringer kan forekomme