ALL INCLUSIVE

DET FÅR DU:

  • Velkomstdrink
  • 4 serveringer af sæsonens lækre retter
  • Ad libitum:
    • Vin- og ølbar
    • Softdrinks
    • Udvalg af alkoholfrie drikkevarer
    • Kaffe/the & avec

Mandag – torsdage – 3 timer (min. 12 pers.)

KR. 499,- pr. pers.

Fredage – lørdage kl. 19.00 – 23.00 (min. 2 pers.)

KR. 675,- pr. pers.

Ønsker man at blive siddende længere, pålægges der automatisk KR. 100 ,- pr. pers

ÆNDRINGER TIL MENUEN – Kan klares som følgende:

Vegetar, veganer, pescetar eller glutenfri menu. Andet er desværre ikke muligt. Det skal oplyses på forhånd ved bordbestilling og kan ikke ændres på dagen.

MARTS - APRIL 2025

FORRET:

Carpaccio af rimmet torsk

Granatæble – fennikel – urteolie

Hjemmelavet surdejsbrød

HOVEDRET:

Confiteret sprødt svinebryst

Sellericreme – syltet rødbede – sprød porre – råstegte kartofler – hvidløg – rosmarin

DESSERT:

Carlos Tiramisu

Forbehold for små ændringer kan forekomme