ALL INCLUSIVE

DET FÅR DU:

  • Velkomstdrink
  • 4 serveringer af sæsonens lækre retter
  • Ad libitum:
    • Vin- og ølbar
    • Softdrinks
    • Udvalg af alkoholfrie drikkevarer
    • Kaffe/the & avec

Mandag – torsdage – 3 timer (min. 12 pers.)

KR. 499,- pr. pers.

Fredage – lørdage kl. 19.00 – 23.00 (min. 2 pers.)

KR. 649,- pr. pers.

Ønsker man at blive siddende længere, pålægges der automatisk KR. 100 ,- pr. pers

ÆNDRINGER TIL MENUEN – Kan klares som følgende:

Vegetar, veganer, pescetar eller glutenfri menu. Andet er desværre ikke muligt. Det skal oplyses på forhånd ved bordbestilling og kan ikke ændres på dagen.

JANUAR - FEBRUAR - MARTS 2025

FORRET:

Reje Ceviche

Granatæble – mango – agurk – citron caviart – sprødt

Husets brød & øko. smør

HOVEDRET:

Rosastegt Okse m. egen sauce

Løgpuré – braiseret løg – grillet porre – syltede sennepskorn – sprød jordskok.

Knuste kartofler m. brunet smør & rosmarin

DESSERT:

“S`mores” nyfortolket

Kiksecrumble – chokoladecreme – Italiensk marengs – is

 

Forbehold for små ændringer kan forekomme