Fru Søgaard: Lækker brunch i hjertet af Aalborg

Er du på jagt efter et hyggeligt sted, som skiller sig lidt ud fra den typiske brunch i midtbyen? Så er vores bageri og spisested, beliggende i Søgaard Bryghus’ unikke rammer, en ganske særlig oplevelse, som både giver dig stemningen fra en hyggelig café og kvaliteten fra eget bageri. Her vil vi gerne give dig en god oplevelse, som ikke er en klassisk brunch i Aalborg – men en lækker oplevelse i de skønneste rammer lige midt i byen med udsigt til C.W. Obels Plads.

Vores brekkie: En overdådig brunch med alt, hvad hjertet kan begære

På vores menukort vil du ikke finde en brunch på oversigten – for med inspiration fra de engelsktalende lande har vi valgt at kalde den for brekkie. Med vores brekkie – som er vores særlige take på en brunch i Aalborg – er det vores ønske at give dig en unik oplevelse med en hyggelig atmosfære og masser af lækre retter af højeste kvalitet.

Hos Søgaard er vi et familieejet spisested med mange muligheder, der blandt andet tager udgangspunkt i vores eget bageri og bryghus. Men fælles for vores forskellige spisesteder og serveringer er, at der altid er kælet for detaljen, så du kan forvente lidt ekstra, når du ønsker at stille sulten på et stemningsfuldt sted i centrum af Aalborg.   

Mange muligheder for at få en god brunch-oplevelse i Aalborg

Nedenfor vil du kunne læse mere om de forskellige ting, vi tilbyder dig, fra vores menukort, inden du eventuelt vælger at bestille bord hos os. Du er naturligvis også altid velkommen til bare at komme forbi, når du besøger Aalborg.

Book bord til brunch i Aalborg hos Fru Søgaard.

Brekkie – en komplet oplevelse med lidt af det hele

Vores brekkie er indbegrebet af noget lækkert, som du kan nyde hele dagen frem til kl 17.30. I vores brekkie platter har du et fornuftigt bud på en god og komplet morgen- eller en frokosttallerken, hvor du kan smage lidt forskelligt, som er lavet på kun de bedste råvarer. Den kan også bestilles i en velsmagende veggie-udgave, hvor der er fokus på friskheden i årstidens bedste råvarer, som spiller sammen med vores eget anerkendte brød, som vi bager med økologisk mel fra Aurion.

Til den lille hurtige sult tilbyder vi eksempelvis også vores unikke ølvaffel samt grød og græsk yoghurt. Og har du lyst til at smage det autentiske bagerhåndværk, tilbyder vi et varieret udvalg af friskbagte boller bagt på forskellige udsøgte kornsorter og med forskelligt delikat pålæg i form af danske oste, pølse og sødt. 

Alt sammen kan naturligvis kombineres med et bredt udvalg af drikkevarer. Forkæl for eksempel dig selv med en god kop kaffe, latte, cappuccino, te eller friskpresset juice. Hos Fru Søgaard er vi et lidt unikt hus med mange forskellige tilbud. Derfor kan du let vælge at spise brunch hos os og få det lige, som du gerne vil have det. For vi er et familiedrevet sted, som sætter pris på at skabe et hyggeligt afbræk for dig, mens du får noget lækkert at spise midt i Aalborgs pulserende byliv.

Se vores menukort, hvis du er på jagt efter den bedste brunch i Aalborg

På vores menukort kan du se alle de ting, du kan vælge mellem, når du besøger Fru Søgaard. Bliv inspireret til en lille bid hygge i vores unikke omgivelser midt på C.W. Obels Plads i Aalborg centrum.

Se vores aktuelle menukort online

Allergener eller særlige diætbehov 

Da vi med stolthed selv bager vores brød, står vi naturligvis klar til at fortælle om, hvad de forskellige ting på menuen indeholder. På den måde kan du trygt og sikkert nyde din brunch i Aalborg uden bekymring for eventuelle allergier eller diæt. Så tøv ikke med at spørge os om ingredienserne i vores mad.

Kontakt os

Har du spørgsmål angående vores menukort eller eventuelt mulighederne for at servere brunch for en større gruppe, kan du skrive til os via mail@soegaardsbryghus.dk eller ringe til os på 98 16 11 14. Vi er et familieejet spisested, som gerne vil gøre det hyggeligt for netop dig.

Vi glæder os til at høre fra dig.